MEGA OPRUIMING: 80% korting op alle OP=OP aanbiedingen
(niet tot 80% maar gewoon ECHT 80% korting)

Schrijven

Leren schrijven wordt nog makkelijker en leuker met deze fijne potloden en pennen. Goed te hanteren en aan te sturen. En mocht er toch iets niet helemaal naar je zin zijn, met de potlood gummen is het zo weer verdwenen.

Sorteren op

Pennen en potloden om te schrijven - Speelgoed van Toys42hands

Schrijven met de beste materialen
Leren schrijven wordt nog makkelijker en leuker met fijne potloden en pennen. Goed te hanteren en aan te sturen. En mocht er iets fout gaan, met deze leuke gummen is het zo weer verdwenen.

We hebben een ruime collectie speelgoed die kinderen helpt goed te schrijven.Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Zoek je een pen of een potlood?
In ons assortiment voor schrijven vind je veel verschillende vormen en materialen. Wil je tekenen met snoertjes of toch liever een innovatieve balpen waarmee je zacht en glijdend schrijft? Kies je voor een stevige rollerpen voor beginners of een potlood dat lekker in de hand ligt, keuze genoeg.

Creatief en leerzaam
Toys42hands biedt speelgoed dat kinderen (met en zonder een beperking) spelenderwijs helpt bij het leren schrijven. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube