Zelfstandigheid

Praktische producten en handige hulpmiddelen die jou en je kind in het dagelijks leven helpen bij het zelfstandig worden. Van veters die je niet hoeft te strikken tot handige eethulpjes en materialen om meer structuur en voorspelbaarheid (en dus rust) gedurende de dag te creëren.

Sorteren op

Stimuleer de zelfstandigheid
Heeft je kind wat hulp nodig bij het aankleden, met eten en drinken of is het bijvoorbeeld lastig met tijd om te gaan? Toys42hands heeft praktische producten en handige hulpmiddelen die jou en je kind helpen bij het zelfstandig worden.

Van veters die je niet hoeft te strikken en antislipsokken tot handige eethulpjes en materialen om meer voorspelbaarheid (en rust) gedurende de dag te creëren.

Handige hulpmiddelen voor kinderen
Met een zandloper of stopwatch maak je bijvoorbeeld duidelijk hoeveel tijd iets kost. Borden met een hoge rand, buiglepels en oefenbekers maken etenstijd een stuk eenvoudiger voor jou en je kind. Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed en andere materialen aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Praktische producten
Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Er is voor elke leeftijd en elk type kind dan ook een passende oplossing. Bekijk snel ons enorme aanbod praktische producten en hulpmiddelen die je kind helpen bij het zelfstandig worden.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube