MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Puzzelen

Heel veel verschillende maar allemaal kwalitatieve puzzels die je kind spelenderwijs helpen bij het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht en de precieze aansturing van de handen.

Sorteren op

Educatief puzzelen - Stimuleer de fijne motoriek en de fantasie

Speelgoed voor de echte puzzelaar
Op zoek naar een leuke puzzel met grote stukken of dierengeluiden? Of je nu zoekt naar pittige puzzels of juist eenvoudige, Toys42hands heeft heel veel verschillende, kwalitatieve breinbrekers. Stuk voor stuk speelgoed dat kinderen spelenderwijs helpt bij het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht en de precieze aansturing van de handen.

Kinderen kunnen zo leuke dingen creëren, figuren maken, maar vooral lekker spelen. Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren.

De leukste puzzels
Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passende puzzel. In onze collectie vind je een zeer diverse mix van kleurrijke, grappige en leerzame elementen. Van vrolijke boerderijpuzzels met dierengeluiden tot puzzels die het geduld flink op de proef stellen! Zoek je iets met grote knoppen of stukken, keuze genoeg! Wat dacht je van een stoere contrast of boerderijpuzzel?

Stimuleren en spelen
Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Door te puzzelen, leert een kind op een leuke manier om twee handen te gebruiken en krijgt meer ruimtelijk inzicht.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube