Verzenden

Alle bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt. Bestellingen die op een werkdag voor 12uur geplaatst zijn worden nog de zelfde dag verstuurd.

Is een product niet in voorraad neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  

Je ontvangt van postnl een automatische track en trace mail.

Terug sturen

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het dan meteen weten! Ik vindt dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je de mogelijkheid om artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Voorwaarde is wel dat het product compleet en ongebruikt is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. 
De verzendkosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor je eigen rekening. Je ontvangt het aankoopbedrag van het artikel terug gestort. Artikelen die zoek raken tijdens retour-transport worden niet vergoed.

Retour adres
Toys42hands
De Oplang 16
9472ZC Zuidlaren

Je bent nooit te oud om te spelen! Ik probeer de retour zendingen op een minimum te beperken door zo veel mogelijk informatie over het speelmateriaal te geven. Heb je nog vragen voordat je besteld, dan hoor ik dat ook graag. Op die manier kun je hopelijk een goede keuze maken. Toch iets besteld wat tegen valt? Misschien kun je iemand anders ermee een plezier doen of het als verjaardagscadeau voor iemand bewaren.