MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Knutselen

Heel veel verschillende materialen zullen jou en je kind uren plezier geven. Het werken met fijn materiaal als luciferhoutjes, pijpenragers of ijsstokjes is goed voor het ontwikkelen van de pincetgreep. Door met twee handen samen te werken zullen de mooiste creaties ontstaan en dat motiveerd!

Sorteren op

Zin om te knutselen? Leuk en leerzaam knutselmateriaal bij Toys42hands

Alle knutselmaterialen voor kinderen
Toys42hands heeft een enorme collectie mooie en degelijke materialen om mee te knutselen. Het werken met fijn materiaal als luciferhoutjes, pijpenragers of ijsstokjes, is goed voor het ontwikkelen van de pincetgreep.

Toys42hands levert speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Speelgoed om mee te knutselen
Bij de categorie knutselen vind je verrassende materialen, mooie kleuren en leerzame elementen. Van een weefraam tot ijsstokjes en beweegbare ogen om beestjes mee te versieren. Maar er is bijvoorbeeld ook chenilledraad en verschillende weeffiguren. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

Ontwikkeling oog-handcoördinatie
Met knutselen stimuleer je niet alleen de ontwikkeling van de ogen en de handen, je leert ze samenwerken met elkaar en de mooiste creaties zullen ontstaan! Kinderen kunnen zo tegelijkertijd tijd plezier hebben. Leren is ervaren met alle zintuigen. Daarvoor is knutselmateriaal met verschillende structuren en eigenschappen ideal, er is veel om te beleven. De sensomotoriek wordt stimulieerd.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube