MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Tijd

Met deze hulpmiddelen creëer je voorspelbaarheid, structuur en rust (of juist tempo) in de dagelijkse gang van zaken.

Sorteren op

Rust en tempo creëren- Leuke hulpmiddelen voor tijd - Toys42hands

Wat is tijd?
Met deze hulpmiddelen maak je duidelijk hoeveel tijd iets kost. Op die manier creëer je voorspelbaarheid, structuur en rust (of juist tempo) in de dagelijkse gang van zaken.

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Van stopwatch tot zandloper
Er is voor elke leeftijd en elk type kind dan ook een passende oplossing om met tijd te leren omgaan. Van lava sleutelhanger en stopwatch tot Timetimer. Wil je liever een gigantische zandloper, we hebben ze in alle soorten en maten. Keuze genoeg, neem snel een kijkje.

Creëer structuur en rust
Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Het is voor alle kinderen (met en zonder een beperking) goed om een structuur en vooral duidelijkheid te hebben. Met praktische producten, leuk en leerzaam speelgoed en handige middelen helpen we jou en je kind in het dagelijks leven bij het zelfstandig worden.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube