MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Duwen en trekken

Een kleine beweging die iets in gang zet of iets moois creëert. Het kind zal verbaasd zijn over wat er gebeurt door zijn eigen handeling. Het kind oefent hiermee de handvaardigheid en coördinatie van de handen en ogen.

Sorteren op

Speelgoed voor duwen en trekken- Stimuleer de fijne motoriek

Lekker spelen en leren
Speelgoed waarmee een kind kan duwen en trekken is een leuke manier om de fijne motoriek te stimuleren. Een kleine beweging zet iets in gang of creëert iets moois.

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. We zorgen ervoor dat kinderen van elke leeftijd (met en zonder een beperking) lekker kunnen spelen, leren en plezier maken met passend speelgoed.

Speelgoed waarmee je kunt duwen en trekken
Bij het speelgoed voor duwen en trekken vind je een unieke collectie speelgoed met fantasievolle en leerzame elementen. Van kleurrijke drukpoppetjes en stokpoppen tot een spectaculaire flipperkast of klauterwand. Maar er is ook speelgoed om veilig mee te snijden, keuze genoeg!

Ontwikkeling fijne motoriek
De fijne motoriek verwijst naar de ontwikkeling van kleine spierbewegingen van de handen. Het kind zal verbaasd zijn over wat er gebeurt door te duwen of trekken aan een pop of ander speelgoed. Het is een leuke manier om de handvaardigheid en coördinatie van de handen en ogen te oefenen.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube