MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Leerzaam en leuk

Een verzameling leerzaam en informatief materiaal dat je kind op een leuke manier van alles leert. Van het op een grappige manier verbeteren van de motorische vaardigheden tot het vergroten van kennis over taal en rekenen.

Sorteren op

Leerzaam en leuk speelgoed, Kwaliteit vind je bij Toys42hands

Leren is leuk
Wat is er leuker dan iets nieuws te leren met een spel of beweging? Met deze mooie kwalitatieve en makkelijk te hanteren producten wordt leren voor alle kinderen leuk.

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

Vergroot je kennis
Toys42hands heeft een ruime verzameling leerzaam en informatief materiaal. Van het op een grappige manier verbeteren van de motorische vaardigheden tot het vergroten van kennis over taal, rekenen en het lichaam. Maar we hebben ook veel verschillende setje om bijvoorbeeld de letters te leren en om opsociaal emotional gebied te ontwikkelen . Bekijk snel ons enorme aanbod leuk en leerzaam speelgoed.

Verbeter je motorische vaardigheden
Door te spelen met deze artikelen ontwikkelen kinderen zich op meerdere vlakken tegelijk, maar hebben vooral veel plezier. Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube