MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Fidget sets

Ontdek een uitgebreide selectie kant-en-klare fidgetsets bij Toys42hands. Deze sets bevatten verschillende fidgets en zijn perfect voor gebruik in de klas of als uitdeelcadeau's. Bestel vandaag nog en geniet van een rustgevende sensorische ervaring!

Sorteren op

Fidget sets

Bij Toys42hands bieden wij kant-en-klare fidgetsets aan met verschillende fidgets die direct in de klas ingezet kunnen worden of als uitdeelcadeau's geschikt zijn. Deze sets zijn ideaal voor kinderen die behoefte hebben aan sensorische stimulatie om te helpen bij concentratie, stressvermindering en sensorische regulatie. Onze fidgetsets zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en veiligheid. Met onze fidgetsets kunnen kinderen hun eigen sensorische ervaring creëren en het plezier van het spelen ontdekken terwijl ze tegelijkertijd hun concentratie en vaardigheden verbeteren. Bestel vandaag nog een van onze fidgetsets en geef uw kind de rustgevende sensorische ervaring waar hij of zij naar verlangt!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube