MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Mondmotoriek

Om alle klanken goed en verstaanbaar uit te kunnen spreken is het belangrijk dat ook de mondmotoriek goed ontwikkeld wordt. Met deze speciale collectie aan speelmateriaal is het voor alle kinderen leuk om spelenderwijs hiermee te oefenen.

Sorteren op

Mondmotoriek stimuleren met leuk speelgoed - Toys42hands helpt

Speelgoed dat de mondmotoriek stimuleert
Om alle klanken goed en verstaanbaar uit te kunnen spreken, is het belangrijk dat ook de mondmotoriek goed ontwikkeld wordt. Door bijvoorbeeld met blaasstiften of trekfluitjes te spelen, oefenen kinderen spelenderwijs hun mondmotoriek.

Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren. Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Blazen, zuigen en andere oefeningen
Met deze speciale collectie blaasmateriaal is het voor alle kinderen leuk om te oefenen. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Bekijk het diverse aanbod speelgoed met kleurrijke, grappige en leerzame elementen. Van verschillende bellenblaas artikelen en blaastollen tot een spectaculair baas-bal-spel. Maar we hebben nog veel meer, neem snel een kijkje.

Stimuleer de mondmotoriek
Blaasoefeningen zijn een goede manier om de mondmotoriek te stimuleren. Door ongemerkt en met veel plezier te oefenen, ontwikkelt een kind de motoriek van tong, lippen en wangen. Dit is belangrijk om goed te kunnen ademen, praten, eten en drinken.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube