MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Stempelen

Stempelen is een van de eerste en makkelijkste manieren om iets moois te maken, niet alleen op papier maar bijvoorbeeld ook op textiel of hout. Stempel met grote handvatten helpen jonge kinderen en zorgen ervoor dat alle kinderen kunnen stempelen.

Sorteren op

Zoek je leuke stempels? Leuk en leerzaam speelgoed bij Toys42hands

Speelgoed om mee te stempelen
Of je nu zoekt naar reuzestempels of stempelverf, Toys42hands heeft heel veel verschillende attributen om lekker creatief mee bezig te zijn. Stuk voor stuk speelgoed waarmee kinderen de mooiste creaties kunnen maken.

Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren.

Stempelen is leuk
Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passende stempel. In onze collectie vind je veel verschillende vormen en thema's. Van reuze stempel en contourstempels tot stempels met cijfers en letters! Zoek je iets met dieren, keuze genoeg! Wat dacht je van een stempel met dierentuin- of boerderijdieren?

Creatief en educatief speelgoed
Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Stempelen iséén van de eerste en makkelijkste manieren om iets moois te maken, niet alleen op papier maar bijvoorbeeld ook op textiel of hout.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube