MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Knippen

Iets uitknippen is leuk en handig maar niet voor iedereen even makkelijk om te leren. Deze materialen helpen je kind bij het leren knippen. Speciale scharen en oefenbladen zorgen ervoor dat ook jouw kind met plezier kan knippen.

Sorteren op

Knippen met goede en juiste scharen- Leuk en educatief spelen - Toys42hands

Leren knippen
Iets uitknippen is leuk en handig, maar niet voor iedereen even makkelijk om te leren. Toys42hands heeft alle materialen in huis om kinderen te helpen bij het leren knippen.

Met deze mooie, kwalitatieve en makkelijk te hanteren scharen worden alle kinderen kleine kunstenaars! Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Scharen en oefenbladen
Het is voor alle kinderen (met en zonder een beperking) leuk om nieuwe dingen te maken of vormen te veranderen. Er is voor elke leeftijd en elk type kind dan ook een passende schaar. Van houten blokschaar en trainingsscharen tot een easy gripschaar. Wil je een schaar met ronde punt of juist recht, links- of rechtshandig, met groot oog of zelfopenend? Keuze genoeg, neem snel een kijkje.

Creatief met knippen
Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Creatief bezig zijn met papier is een manier om jezelf te ontwikkelen en vooral lol te beleven. Speciale scharen en oefenbladen zorgen ervoor dat alle kinderen met plezier kunnen knippen.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube