MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Creatief

Creatief bezig zijn is op meerdere vlakken tegelijk jezelf ontwikkelen en vooral plezier beleven. Wat is er leuker dan iets nieuws ontwerpen of het zo mooi mogelijk na maken van een voorbeeld? Met deze mooie, kwalitatieve en makkelijk te hanteren producten worden alle kinderen (en hun (groot)ouders) kleine kunstenaars!

Sorteren op

Stimuleer de creativiteit
Door creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld met stempels, klei of verf, ontwikkelen kinderen zich op meerdere vlakken tegelijk, maar hebben vooral veel plezier. We hebben een ruime collectie speelgoed dat kinderen helpt om hun creativiteit verder te ontwikkelen.

Met deze mooie, kwalitatieve en makkelijk te hanteren producten en materialen om te tekenen, kleuren en knutselen, worden alle kinderen kleine Picasso’s!

Creëer iets nieuws
Boetseer iets moois met klei en maak tegelijkertijd je vingers sterker. Door met je handen bezig te zijn, stimuleer je ook nog eens de coördinatie tussen je vingers en je ogen. Bovenal is het vooral leuk om nieuwe dingen te maken. Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met én zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten én leren.

Creatief en leerzaam speelgoed
Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Bekijk snel ons enorme aanbod spellen en materialen om de creativiteit te stimuleren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube