Over ons


Hallo,

Ik ben Tanja en woon met mijn man, en ons vier kinderen (1 x 2002 en 3 x 2007) in Zuidlaren. In Januari 2002 is onze eerste dochter geboren. Ik heb in deze zwangerschap een zwangerschapsvergiftiging* gehad, en zij moest hierdoor te vroeg op de wereld komen. Ons dochter heeft hier cp, een hemiplegie**  aan overgehouden, wat inhoudt dat zij haar rechterhand niet zo goed kan gebruiken als wij. Met het stimuleren van het gebruik van haar rechterhand zijn wij nog steeds bezig en we merken dat dit zeer positieve resultaten oplevert.
 
Ervaring
Bij de keuze en aanschaf van haar speelgoed hebben we ons veel laten leiden door eigenschappen die haar tweehandigheid kunnen stimuleren, die haar uitdagen en vooruithelpen. Na verloop van tijd is er een aanzienlijke lijst ontstaan.  Als ik weer eens een goede tip kreeg over een bepaald product begon er een zoektocht. Vaak moest ik stad en land afreizen tot ik het artikel in kwestie gevonden had, regelmatig gebeurde het dat een artikel tijdelijk niet leverbaar was. Ik moest alert zijn en folders in de gaten houden, en dan snel reageren. Het koste me veel tijd. Ongetwijfeld lopen meer mensen er tegen aan. Hier wou ik iets mee gaan doen. Zo werd het idee geboren om van mijn lijst met speelgoed een webwinkel te maken.Het concept
Speelgoed, waarmee uw kind spelenderwijs leert en gestimuleerd wordt beide handen te gebruiken. Het gaat hierbij niet om speciaal speelgoed maar om die artikelen uit het reguliere speelgoedaanbod, die de toegevoegde waarde hebben dat ze motoriek en tweehandigheid kunnen bevorderen. 
Op mijn website kunt u in alle rust uw keuze maken. Bestellen werkt eenvoudig, en is snel via de post thuis afgeleverd. Ik heb met opzet geen leeftijdsaanbevelingen bij de producten gezet daar elk kind anders is wat betreft ontwikkelingsniveau en interesses. Ook kan ik geen therapeutische adviezen geven. Het zijn slechts speelgoedsuggesties.

Naast de webshop ben ik actief op facebook, instagram, pinterest, de blog and youtube met "mijn" speelgoed. 

Veel winkel- en speelplezier gewenst!

Tanja

Meer informatie over spelen met hemiplegie:  “ …en  de andere kant dan?”

* informatie over het zwangerschapsvergiftiging op de website van de HELLP-Stichting
http://www.stghellpsyndroom.nl/


** meer informatie over hemiplegie vind uw op de website van BOSK: 
Hemiplegie info


star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube