MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Vingermotoriek

Mooi en degelijk speelgoed dat bedoeld is om met één hand te gebruiken en zo een voorkeurshand te ontwikkelen of juist om de niet-voorkeurshand te stimuleren. Spelenderwijs de pincetgreep oefenen is een goede schrijfvoorbereiding.

Sorteren op

Speelgoed voor één hand - Stimuleer de fijne motoriek met Toys42hands

Stimuleer de fijne motoriek van één hand
Toys42hands heeft een enorme collectie mooi en degelijk speelgoed voor kinderen (met en zonder een beperking). Zo hebben we speelgoed dat bedoeld is om met en hand te gebruiken en zo een voorkeurshand te ontwikkelen of juist om de niet-voorkeurshand te stimuleren.

Wat dacht je van verschillende soorten pincetten of grappige Oobi vingerogen om mee te spelen. Maar we hebben ook leuke behendigheidsspellen en magneet tekenspellen.

Speelgoed voor één hand
Bij het speelgoed voor één hand vind je een verrassende mix van kleurrijke, grappige en leerzame elementen. Van vrolijke houten tollen tot wasknijperspllen en vingervoetbal. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

Ontwikkeling (niet-)voorkeurshand
Toys42hands levert speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Door juist één hand te gebruiken met spelen, kunnen kinderen een voorkeurshand ontwikkelen of juist de niet-voorkeurshand stimuleren. Kinderen kunnen zo tegelijkertijd tijd plezier hebben en leren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube