In verband met de zomerpauze worden bestelling weer vanaf 15.08 verstuurd.

Gripper crossover

Grippers, pennen en schrijfonderwijs

Een vraag die ik vaak van leerkrachten en ib’ers krijg is: “welke pen is geschikt voor deze leerling”. H...

Lees meer

Gripper crossover

2 beoordelingen

Deze pencil grip heeft dezelfde eigenschappen als de Pencil grip zacht. Hij heeft echter 1 belangrijke extra eigenschapje. Dat is het afdakje voor de duim en wijsvinger, de twee leidende schrijfvingers. Dit kan vooral helpend zijn bij een kind dat de duim over de wijsvinger houdt tijdens het schrijven; een laterale pengreep.
Is dit zichtbaar bij uw kind/leerling? Dan kan dit een uitkomst zijn!
De overige eigenschappen zijn gelijk aan die van de pencil grip zacht, zonder afdakje: Hij is gemaakt van glad plastic. Hij heeft een grotere doorsnee. Dit zorgt voor een grotere diameter van het potlood, maar ook voor meer weerstand bij het knijpen in het schrijfmiddel, de potlood of pen. Dit kan helpend zijn bij een te hoge pendruk.
De organische vorm geeft niet alleen de juiste positie van de 3 schrijfvingers aan, maar begeleid ook de juiste stand en schrijfhoek in de vingers.
De gripper is vooral geschikt rondom het leren schrijven en bij oudste kleuters, dus ongeveer van 5 tot 8 jaar.
Echter vanaf 7 jaar is een kleinere grip aan te raden vanwege het aanleren van de vingerbewegingen die nodig zijn voor het vloeiend en snel leren schrijven. Blijft een juiste vingerpositie een probleem? En blijft de laterale greep zichtbaar? Dan is dit een goede hulp.
Let op: Begeleiding en oefening voor het aanleren van een goede pengreep en dynamische schrijfmotoriek blijft van belang. Een gripper dient alleen ter ondersteuning hiervan kortdurend gebruikt te worden.
 

Oog-handcoördinatie

 • per 1 stuk (1 st.)

  € 2,55

 • per 12 stuks (12 st.)

  € 2,42€ 2,55 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Leeftijd

  5-7 jaar, 7-10 jaar

 • Afmetingen

  3,5 x 2,5 x 2cm

!!! In verband met de zomerpauze worden bestellingen weer vanaf 15.08 verstuurd.!!!!

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Dea

  Ook voor de potloden thuis een aanwinst. Onze zoon heeft een moeizame pengreep. Doordat de vorm zó is dat de vingers erin glijden (en de rest er niet bij past) leert hij stap voor stap de juiste pengreep. Super!

 • Esther van de Ven

  Twee weken terug een aantal grijper cross-over besteld. Wij vinden het voor onze leerlingen heel belangrijk dat zij gestimuleerd worden een goede pengreep te ontwikkelen. Door de veranderende maatschappij zien we steeds meer kinderen die moeite hebben met een goede greep. De grijper-crossover is een fantastisch hulpmiddel dat voorkomt dat kinderen hun vingers overstrekken. Kortom: een geweldig hulpmiddel in onze groepen 3!

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (2)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube