In verband met de zomerpauze worden bestelling weer vanaf 15.08 verstuurd.

Jumbo gripper

Jumbo gripper

3 beoordelingen

Dit is de grote broer van de pencil grip zacht. Hij heeft een grotere lengte. Dit maakt hem vooral geschikt voor kinderen met een motorische beperking. Denk hierbij aan een spastische hand, jeugdreuma, aangeboren afwijkingen enz.
Voor het goed aanleren van een normale schrijfmotoriek is de grip te groot. Het is vooral een aanpassing van het reguliere schrijfmiddel.
De organische vorm geeft niet alleen de juiste positie van de 3 schrijfvingers aan, maar begeleid ook de juiste stand en schrijfhoek in de vingers.
Het zachte materiaal vangt ook de knijpkracht op. Hierdoor kan de pendruk verminderen.
De jumbo grip is minder geschikt voor hele jonge kinderen vanwege de grote diameter en lengte. 

Eénhandig
Oog-handcoördinatie

€ 3,50 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Leeftijd

  1-3 jaar, 3-5 jaar

 • Afmetingen

  5 x 2,2 x 2,7cm

!!! In verband met de zomerpauze worden bestellingen weer vanaf 15.08 verstuurd.!!!!

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Juf Alice

  Ik heb de jubo gripper getest met een groep 2 leerling. Hij heeft veel moeite met fijn motorische activiteiten maar had met deze gripper direct een juiste greep!

  Het materiaal voelt fijn aan en vormt zich gemakkelijk naar de hand.

  Eigenlijk zou je één set potloden moeten hebben met deze grippers voor de kinderen die moeite hebben met de juiste grip. Op die manier hoef je ze niet van potlood te wisselen.

 • Esther van de Ven

  Twee weken terug een aantal jumbo grippers besteld, met name voor in onze jongste groepen (groep 1/2). Wij vinden het voor onze leerlingen heel belangrijk dat zij gestimuleerd worden een goede pengreep te ontwikkelen. Kinderen die veel moeite hebben met een goede greep, helpen we met deze jumbo gripper. Overstrekken van de vingers is bij de kleine vingertjes van een kleuter niet mogelijk, waardoor zij leren een passende druk te realiseren bij hun grip. Iedere kleutergroep zou een of twee van deze jumbo grijpers in de klas moeten hebben voor onderwijs op maat!

 • De potloodgrippers die ik bij je heb besteld zijn met veel plezier door hem in ontvangst genomen. Leuk om te zien, hij ging meteen kleuren!

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (3)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube