Betaalmogelijkheden

Toys42hands bied de volgende betaalmogelijkheden:.
 
iDeal
iDeal is een internet bankier oplossing die door de banken aangeboden worden om het veilig betalen bij webwinkels eenvoudiger, veiliger en sneller te maken. Alle grote Nederlandse banken zijn hierbij aangesloten en voor de klant is het gratis.
Kiest je tijdens het plaatsen van je bestelling voor deze optie dan wordt je bij het bevestigen van de bestelling doorgeleid naar de betaal pagina van je eigen bank. Via die bank voert je vervolgens de betaal transactie uit.
VOORDEEL: Uw bestelling kan direct verwerkt worden!
 
MisterCash
Voor onze klanten in Belgie hebben we de online betaalmethode "MisterCash" beschikbaar. Dit is de in Belgie veel gebruikte iDEAL variant.
VOORDEEL: Uw bestelling kan direct verwerkt worden.
 
Betaling via vooruit betalen (Bank/Giro)
Bij het voorafbetalen van een bestelling via Bank of Giro, kunt je het factuurbedrag overmaken op het volgende rekeningen nummer, vermeld altijd het bestelnummer bij de transactie!
 
                      IBAN=  NL76ABNA0591817144   BIC= ABNANL2A
Zodra de betaling bij ons binnen is, kan uw  bestelling verwerkt worden.
 
 
Contante betaling bij afhalen
Je kunt natuurlijk ook contant betalen bij het afhalen van je bestelling, let er echter op dat wij nog niet over een pin mogelijkheid beschikken en maakt altijd een afspraak als je langs wilt komen !
 
Op rekening
Voor scholen, ziekenhuizen en instellingen hebben we de mogelijkheid om op rekening te betalen. Bij het plaatsen van deze bestelling zal ik contact met de school dan wel instelling opnemen om de bestelling te controleren.
 
Zie ook onze algemene voorwaarden
star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube