MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Betaalmogelijkheden

Toys42hands bied de volgende betaalmogelijkheden:.
 
iDeal
iDeal is een internet bankier oplossing die door de banken aangeboden worden om het veilig betalen bij webwinkels eenvoudiger, veiliger en sneller te maken. Alle grote Nederlandse banken zijn hierbij aangesloten en voor de klant is het gratis.
Kies je tijdens het plaatsen van je bestelling voor deze optie dan wordt je bij het bevestigen van de bestelling doorgeleid naar de betaal pagina van je eigen bank. Via die bank voert je vervolgens de betaal transactie uit.
VOORDEEL: Uw bestelling kan direct verwerkt worden!
 
MisterCash
Voor onze klanten in Belgie hebben we de online betaalmethode "MisterCash" beschikbaar. Dit is de in Belgie veel gebruikte iDEAL variant.
VOORDEEL: Uw bestelling kan direct verwerkt worden.
 
 
Contante betaling bij afhalen
Je kunt natuurlijk ook contant betalen bij het afhalen van je bestelling, let er echter op dat wij nog niet over een pin mogelijkheid beschikken en maakt altijd een afspraak als je langs wilt komen !


Op factuur: bestellingen scholen en instellingen
Voor hun is het mogelijk om op factuur te bestellen. In het afrekenscherm wordt eerst het factuuradres ingevuld, samen met een “referentie” die op factuur en pakbon vermeld wordt. Vervolgens kan een mail adres ingevoerd worden, waar de factuur als pdf bestand heen gemaild kan worden.
In het kader onder aan kan een afwijkende afleveradres vermeld worden.
 
Zakelijke bestellingen België 
Voor intracommunautaire B2B levering is het mogelijk om in het afrekenscherm de btw nr te vermelden. Dit is verplicht als verlegging van btw van toepassing is. Bestellingen vanaf 250euro bestelwaarde worden in behandeling genomen.
 
 
Zie ook onze algemene voorwaarden
star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube