Verzending

"Alle bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt. Bestellingen die op een werkdag voor 12uur geplaatst zijn worden nog de zelfde dag verstuurd en de volgende werkdag door PostNL bij jou aangeboden."


Pakket volgen
Je ontvangt van postnl een automatische bevestigingsmail dat je pakket verstuurd is met hier de track en trace gegevens.

België
Pakketen naar België worden meestal 1 a 2 werkdagen later bezorgt.

Datum zelf kiezen
In het afrekenscherm is het mogelijk een latere afleverdatum te kiezen, als dat beter uitkomt.

Spoedbestelling
Heeft een bestelling haast en het is al na 12uur kun je mij een mail sturen, dan overleggen wij samen wat nog mogelijk is.

Chauffeur gemist
Indien je niet thuis bent, zal de bezorger het pakket de volgende werkdag opnieuw aanbieden. Mocht je bij deze tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt je het pakket bij het postkantoor ophalen. Je ontvangt dan een bericht van de bezorger in je brievenbus waarop staat waar en wanneer je het pakket kunt afhalen. Hiervoor heb je 1 weken de tijd.

 
Verzendkosten
            
            BRIEVENBUSPOST      PAKKET           GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                          € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                          € 100,00
 
 
Brievenbuspost
Bestellingen die geschikt zijn om per brievenbuspakketje te kunnen worden verstuurd, worden automatisch door ons systeem per order geselecteerd. Dit gebeurt op basis van de aantal bestelde artikelen. In dat geval zal er een envelop verzending van €2.95 als keuze worden aangeboden.
 
star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube