MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Evenwicht

Dit speelgoed waar mee je kunt wiebelen en balanceren is speciaal ontworpen om het evenwicht te leren bewaren. Begin hierbij dicht bij de grond liggend, later zittend op de billen of de knieën (met de billen in de lucht) en als laatste staand.

Sorteren op

Speelgoed voor evenwicht - Stimuleer de motoriek en de fantasie

Stimuleer de grove motoriek en de fantasie
Goed speelgoed is een leuke, stimulerende prikkel voor ieder kind. Spelen met een balansboard, hoelahoep of skippybal verbeteren de coördinatie en het evenwicht. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Speelgoed voor balans
Speelgoed waarmee je kunt wiebelen en balanceren is speciaal ontworpen om het evenwicht te leren bewaren. Begin altijd dicht bij de grond liggend, later zittend op de billen of de knieën (met de billen in de lucht) en als laatste staand.

We hebben een enorm aanbod. Van spannende constructieblokken en loopklossen tot een balansboard. Zoek je iets om op te rollen? Wat dacht je van een kleurrijke rolplank of stoer rollerboard?

Ontwikkeling evenwicht en coördinatie
Bewegingen waarbij je het hele lichaam gebruikt, stimuleren de grove of grote motoriek. Kinderen hebben hier gelukkig geen idee van en vinden het gewoon leuk om ermee te spelen! Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube