MEGA OPRUIMING: 80% korting op alle OP=OP aanbiedingen
(niet tot 80% maar gewoon ECHT 80% korting)

Tai Chi behendigheidstrainer

Tai Chi behendigheidstrainer

3 beoordelingen

Oefening baart kunst
De Tai Chi Trainer is een slimme lus die op speelse wijze de grove en fijne motoriek traint! De bal moet op een handige manier in de baan of geleider worden gehouden door de tai chi trainer te bewegen. Hierdoor worden de motorische vaardigheden getraind. Daarnaast wordt ook de concentratie verbeterd en de samenwerking tussen de hersenhelften versterkt.
De Tai Chi Trainer kan worden gebruikt in de sportles, tijdens de pauze, in de klas, tijdens therapie of thuis. Om dit soepel te kunnen doen, moet er al geoefend worden. Dit is niet zo eenvoudig.

Tweehandig
Beweging
Oog-handcoördinatie

€ 19,95 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Leeftijd

  7-10 jaar, 10-99 jaar

 • Inhoud

  rode lus
  4 zachte ballen

 • Afmetingen

  42 x 20cm

 • Materiaal

  ABS

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Crista

  Wij zijn een jeugdorganisatie die vooral hoogbegaafde (HB) kinderen/jongeren begeleidt. De leeftijden lopen bij ons van 4-17 jaar.. De reden om het te kopen was vooral om de cliënten te prikkelen met iets wat zowel uitdagend als fysiek is. We hadden ook de balcarrousel besteld. Dit product hadden de cliënten snel door en was even een leuke uitdaging. De Tai Chi trainer was nog niet gelukt tot nu maar wordt wel geregeld geprobeerd. Jammer is alleen wel dat de balletjes zoek zijn geraakt.
  De doelgroep van HB jeugdigen worstelen doorgaans veel met prikkelverwerking, perfectionisme en emotieregulatie. Het product voor alledrie de ontwikkelingsgebieden leuk.

 • Renee

  Ik heb deze aangeschaft voor m'n klas. Vorig jaar groep 3 en nu groep 4. Ze vinden het leuk, maar heel erg moeilijk. Ik vind het meer voor de leeftijd 11 a 12 jaar. Ze spelen er dus kort mee, want het lukt Ze niet. Hij voldoet wel aan de verwachtingen al had ik de moeilijkheid verkeerd ingeschat.

 • Joris

  Ik ben kinesitherapeut (handtherapeut).
  Het plan is om dit te gebruiken voor de revalidatie van patiënten met een polsfractuur of instabiliteit.
  Het is inderdaad wel uitdagender dat ik dacht. Maar voor ‘goede’ patiënten is het wel eens een uitdaging;).
  Mijn kindjes van 2-5jaar waren enkel geïnteresseerd in de balletjes. Voor de papa was het ook al wat oefenen. Het is wat groot/lomp om op te bergen;).

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (3)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube