Kombiscope

Kombiscope

1 Beoordeling

Een soort zeeslag maar dan met wasknijpers! Ideaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen maar ook gewoon erg leuk voor oudere kinderen. De spelers kiezen een kaart en plaatsen deze op hun bord. 6 wasknijpers worden geplaatst. Elke speler moet op zijn beurt ontdekken waar de wasknijpers van de andere speler zich bevinden. Om te leren werken met tabellen wordt de plaats van een wasknijper beschreven als een combinatie van een rij en een kolom. Er zitten speciale kleine clips bij om aan te geven welke plaatsen al zijn gecontroleerd.
Een fijn motoriek variatie op schepen verzinken met verschillende rij en kolommen plaatjes die de verbeelding stimuleren. Voorbeeld: blije baby, rode driehoek of oranje cirkel

Eénhandig
Oog-handcoördinatie

€ 24,95 Exclusief verzendkosten
Wensenlijst
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Merk

  Shaked

 • Afmetingen

  wasknijper: 3,5 x 1cm

 • Leeftijd(en)

  3-5 jaar, 5-7 jaar, 7-10 jaar

Zomersluiting 2019
In de periode van 20.07. tot 10.08. worden geen bestellingen verstuurd. Ik doen het eventjes rustig aan en maak tijd voor ons gezin.
Alle bestellingen die in deze periode geplaatst zijn worden vanaf maandag 12.08.weer met alle zorg verstuurd.
Bedankt alvast voor je begrip.
Groeten Tanja
eigenares van een eenmanszaak ;)


Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
U kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen. Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als u om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vindt dat u volledig tevreden zou moeten zijn met al uw aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u de mogelijkheid om alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neemt u daarvoor altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil ook graag leren van waar het mis gaat.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Juf Neeltje

  Ik ben zelf motorisch remedial teacher op een basisschool.
  Het spel wordt tot nu toe vooral ingezet RT-situaties voor kinderen die motorisch extra begeleiding nodig hebben, maar het fijne is dat het leren werken met de matrix hierbij ook aan bod komt. Daarnaast komt ook het talige aspect aan bod, door de goede vragen te stellen moeten ze erachter komen waar de ander de wasknijpers heeft geplaatst. Dus een super fijn spel waarbij veel aspecten van de ontwikkeling worden aangesproken. Wij zijn er dus heel blij mee.
  Als ook met het andere spel tricky forest!

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (1)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube