Marbelino patronenspel

Marbelino patronenspel

Marbelino, het patronenspel, is een buitengewoon educatief en vermakelijk spel voor kinderen. Het grijpen van de knikkers is een heel fijne manier om de pincetgreep bij kinderen te oefenen. Dit is belangrijk als voorbereiding op een goede pengreep of om de pengreep van kinderen te verbeteren. Kinderen kunnen hun denkvaardigheden aanscherpen door verschillende opdrachten op te lossen die op de bijgevoegde kaarten staan. Maar het spel moedigt ook tot creativiteit aan, zodat kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten in een vrije speelmodus.
Een opvallende eigenschap van het Marbelino Pattern Game is dat het kan worden omgevormd tot een communicatiespel. Een speler kan de instructies op een kaart beschrijven aan een andere speler, die deze instructies moet volgen om de ballen op de juiste plaats te leggen, wat zorgt voor interactief en betrokken spelplezier.
Het spelverloop van Marbelino Pattern Game is doordacht en uitdagend.

Buitenste cirkel, de volgorde activiteiten:De buitenste cirkel biedt 12 activiteiten verdeeld over 3 verschillende moeilijkheidsgraden. Hier vind je ook 24 plaatsen voor de ballen, perfect voor activiteiten met kleurreeksen.
Binnenste vierkant, de patroonactiviteiten: In het binnenste vierkant van het bord zijn er nog eens 12 activiteiten met 3 niveaus van moeilijkheid. Dit speelveld, met een 5x5 vierkant en 25 vakjes voor de ballen, is ideaal voor patroonactiviteiten. Bovendien bevat het een coördinatenstelsel met letters en cijfers, waardoor kinderen hun ruimtelijke denkvaardigheden kunnen verbeteren.
De opvallende kenmerken van het Marbelino Pattern Game zijn onder andere een gevarieerde reeks opdrachten, verschillende moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid om het als communicatiespel te spelen. Ideaal voor op school of in de praktijk van ergotherapeut, fysiotherapeut, kindercoach of oefentherapeut. Door de verschillende speelmogelijkheden ook zeker aan te bevelen voor thuis. Geef kinderen de kans om spelenderwijs te leren en plezier te hebben! 

Kleuren
Spellen
Oog-handcoördinatie

€ 72,95 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Merk

  Beleduc

 • Leeftijd

  3-5 jaar

 • Inhoud

  64 houten knikkers
  spelbord
  mandje
  opdrachtkaarten

 • Medespelers

  1-4

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (0)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube