MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Sensorische flessen

Ontwikkel de zintuigen van kinderen met onze sensorische flessen! Creëer een visueel en auditief spektakel waarmee je de concentratie en verbeelding stimuleert. Ideaal voor rustmomenten en ontspanning.

Sorteren op

Sensory bottles - Ontwikkel de zintuigen en verbeelding

Ontwikkel de zintuigen van kinderen met de unieke sensorische flessen van Toys42hands. Deze flessen zijn ontworpen om te prikkelen en te inspireren met hun verschillende kleuren, texturen en materialen. Ze stimuleren de ontwikkeling van het zicht, het gehoor en de motoriek, en zijn geschikt voor kinderen met en zonder beperking. Stimuleer de ogen Sensorische flessen stimuleren het visuele systeem door bewegende objecten, kleuren en patronen in de fles. Dit kan helpen bij de ontwikkeling van visuele waarneming, concentratie en aandacht. Ze zijn vaak aanbevolen als hulpmiddel voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, autisme en sensorische verwerkingsstoornissen. Stimuleer het gehoor De verschillende voorwerpen in de fles maken elk een ander geluid, wat kinderen kan helpen bij het ontwikkelen van geluidsonderscheiding. Door te luisteren naar de verschillende geluiden en te proberen te identificeren welk materiaal welk geluid maakt, verbeteren kinderen hun auditieve vaardigheden. Stimuleer de motoriek Door de fles te kantelen, schudden, rollen, stapelen en draaien worden de motorische vaardigheden geoefend. Dit helpt bij ontwikkelen van de spieren in de armen en handen, en verbetert de hand-oogcoördinatie. Toys42hands levert speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube