MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Spellen

Samen bordspellen spelen. Het is gezellig en erg leerzaam. Je leert samen spelen en op je beurt te wachten. Je leert oplossingsgericht en strategisch denken. Je leert tellen, kleuren en vormen. Je leert het plezier van winnen, in je eentje of met een team en het tegen je verlies kunnen.

Sorteren op

Leerzame en gezellige spellen van Toys42hands

Samen spelen
Bordspellen zijn gezellig, ontspannend en leerzaam. We hebben een collectie bordspellen die kinderen uitdagen en stimuleren .Toys42hands levert origineel en educatief speelgoed en andere handige materialen aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Spellen spelen is leerzam en gezellig
Je leert regels kennen en toepassen. Kunt oefenen met de concentratie en het verwerking van zintuiglijke informatie via o.a. de oren, ogen en handen. Samen spelen of tegen elkaar. Op je beurt wachten. Maar ook oplossingsgericht denken. En ook het omgaan met winnen en verliezen zijn belangrijke onderdelen van samen een spel spelen.

Leuk en leerzaam
Toys42hands biedt spellen en speelgoed die kinderen (met en zonder een beperking) spelenderwijs helpen bij zelfstandig worden. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube