MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Handige hulpjes

Help je kind bij het spelen aan tafel door een anti slipmatje, een kaartenhouder of een tafelklem. Maak je eigen spel met de insteek dobbelstenen en leer plezierig tellen en rekenen!

Sorteren op

Handige en leuke hulpjes - Extra steun voor kinderen met Toys42hands

Handig en leuke hulpjes
Spelen wordt nog makkelijker en leuker met deze handige hulpjes. Maak je eigen spel met de dobbelstenen en leer plezierig tellen en rekenen!

We hebben een goed doordachte collectie materialen die kinderen wat extra steun geven en helpen zelfstandig te spelen.Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed en andere materialen aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Meer grip en zelfstandigheid
Wil je meer grip of er voor zorgen dat iets niet verschuift? Help je kind bij het spelen aan tafel door een anti slipmatje, een kaartenhouder of een tafelklem. In ons assortiment vind je een kleine selectie handige hulpjes.

Leuk en leerzaam
Toys42hands biedt speelgoed en andere artikelen die kinderen (met en zonder een beperking) spelenderwijs helpen bij zelfstandig worden. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube