Vanaf 100euro bestelwaarde gratis verzending.

Cadeaubox

De thuisbox is ontstaan in de “Wij blijven thuis” corona tijd. Verras je kind met allemaal kleine dingetjes waarmee het zichzelf bezig kan houden en waarmee het spelenderwijs aan zijn motoriek werkt. Het is ook lastig om niet bij elkaar langs te kunnen gaan, maar op een verjaardag is dat driedubbel lastig! Ik verstuur de thuisbox voor jou naar de jarige! Mooi ingepakt met een kaartje erbij. De thuisbox is ook een cadeaubox!

Sorteren op

Stimuleer de fijne motoriek met een thuisbox
We hebben verschillende speelgoed combinatie boxen samengesteld. De boxen zijn altijd gevuld met origineel en educatief speelgoed. De thuisbox is geschikt voor particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.
Kinderen spelen met leuk en leerzaam speelgoed en oefenen zo ongemerkt en met veel plezier bijvoorbeeld de vingervaardigheid of de oog-handcoördinatie. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Van het leren grijpen voor een baby van een paar maanden tot het leren schrijven van kleuters.

Thuisbox in corona-tijden
In de eerste weken van de corona-tijd is dit idee ontstaan. Kleine dingetjes waarmee een kind zichzelf bezig kan houden en ook aan zijn motoriek werkt. De boxen zijn thematisch gesorteerd, er kan creatief of sportief gespeeld worden. Er is ook rekening gehouden met verschillende leeftijden, zo is er ook een peuterbox Maar ook op verschillende leeftijden geselecteerd, zoals een peuterbox. Met de “bezig box” kunnen kinderen van verschillende leeftijden samen spelen.

Leuk en leerzaam, oefenen ongemerkt en met plezier
Toys42hands biedt spellen en speelgoed die kinderen (met en zonder een beperking) spelenderwijs helpen bij het zelfstandig worden. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube