MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Voelen en tasten

Leren door te voelen en voelen door te leren. Is het hard of zacht, glad of ruw? Niet alleen het tastzintuig wordt zo verbeterd maar ook de taalvaardigheid en handvaardigheid. Voelen en tasten kan herkenning en geborgenheid geven maar voor sommige kinderen ook spannend zijn. Laat ze zelf bepalen waar ze mee willen spelen en stapje voor stapje zullen zo alles ontdekken.

Sorteren op

Leren door te voelen - Speelgoed van Toys42hands

Speelgoed waaraan je kunt voelen
Leren door te voelen en voelen door te leren. Wat is het verschil tussen een zachte rups, een noppenbal of stekelbeesten? Door te voelen, wordt niet alleen het tastzintuig verbeterd, maar ook de taalvaardigheid en handvaardigheid gestimuleerd.

We hebben een ruime collectie speelgoed waarmee kinderen leren of iets hard, zacht, glad of ruw is.Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Is het zacht, hard, glad of ruw?
Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Bij het speelgoed voor voelen en tasten vind je speelgoed gemaakt van verschillende materialen. Wat dacht je van een reuze speeltoren, massageballen of een trilldier?

Ontdek stapje voor stapje
Toys42hands biedt speelgoed dat kinderen (met en zonder een beperking) spelenderwijs helpt bij het ontwikkelen van de tastzin en handvaardigheid. Voelen kan herkenning en geborgenheid geven, maar voor sommige kinderen ook spannend zijn. Laat ze zelf bepalen waar ze mee willen spelen en stapje voor stapje zullen zo alles ontdekken.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube