MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Muziek maken

Wat is er mooier dan ontdekken en leren wat je kunt met een muziekinstrument? Verbeter het gehoor van je kind maar vooral ook de aansturing van de handen. De handeling van je kind wordt direct gevolgd door een reactie van het instrument en zal niet alleen je kind doen verbazen!

Sorteren op

Muziek maken met speelgoed - Leuk en educatief spelen - Toys42hands.

Speelgoed dat de zintuigen stimuleert
Wat is er mooier dan te ontdekken en te leren wat je kunt met een muziekinstrument? Door bijvoorbeeld met handbellen of trekfluitjes te spelen, verbeteren kinderen spelenderwijs het gehoor, maar vooral ook de aansturing van de handen.

De handeling van je kind wordt direct gevolgd door een reactie van het instrument en zal niet alleen je kind doen verbazen! Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Blazen, trommelen, rinkelen en ratelen
Het is voor alle kinderen (met en zonder een beperking) leuk om muziek te maken. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Bekijk het diverse aanbod muzikaal speelgoed met kleurrijke en leerzame elementen. Van een houten mini trompet en leuke tafelciter tot een mooie roltrommel. Maar we hebben nog veel meer, neem snel een kijkje. Bij de selectie wordt altijd ook aan de motoriek gedacht.

Verbeter het gehoor
Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Muziek maken is een goede manier om alle zintuigen of juist één zintuig tegelijk te stimuleren. Door ongemerkt en met veel plezier te oefenen, leert je kind de wereld op verschillende manieren te ervaren en te begrijpen.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube