MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Kijken

Ontwikkel de ogen, leer ze samenwerken met elkaar en met de handen en geniet van alle mooie kleuren, vormen en materialen.

Sorteren op

Speelgoed voor de ogen, Leuk en leerzaam speelgoed bij Toys42hands.

Stimuleer de ogen
Toys42hands heeft een enorme collectie mooi en degelijk speelgoed voor kinderen (met en zonder een beperking). Zo hebben we speelgoed dat bedoeld is om de ogen te ontwikkelen. Wat dacht je van een lavalamp met prachtige vormen en kleuren of een lichtbal om mee te spelen en naar te kijken. Maar we hebben ook konstrast speelgoed en verschillend speelgoed met spiegels.

Toys42hands levert speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Speelgoed om naar te kijken
Bij het speelgoed om naar te kijken vind je verrassende materialen, mooie kleuren en leerzame elementen. Van een caleidoscoop tot contrastspeelgoed en speelgoed met licht. Maar er is bijvoorbeeld ook een reuze stempelkussen. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

Ontwikkeling oog-handcoördinatie
Met leuk en kleurrijk speelgoed stimuleer je niet alleen de ontwikkeling van de ogen en de handen, je leert ze samenwerken met elkaar. Kinderen kunnen zo tegelijkertijd tijd plezier hebben, leren en genieten van alle mooie kleuren, vormen en materialen.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube