MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Horen

Stimuleer de luistervaardigheid met verschillende materialen. Het is speciaal ontworpen om verschillende geluiden te onderscheiden en te herkennen maar vooral om plezier te maken!

Sorteren op

Speelgoed met geluid - Stimuleer de luistervaardigheid.

Spelen met geluid
Toys42hands heeft verschillende speelgoedartikelen, die het spelen met geluid nog leuker maken voor iedereen! Kinderen kunnen zo lekker lawaai maken of knisperen en nieuwe geluiden onderscheiden en herkennen, maar vooral lekker spelen.

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Spelen met geluid kan helpen de luistervaardigheid te stimuleren.

Hoor, herken en onderscheid geluiden
Bij het speelgoed om te horen vind je een fantastische mix materialen en vormen voor alle leeftijden. Van vrolijke napraat knuffels en bellenballetjes voor baby's, tot stoere lawaaimakers of kleurrijke regenstaven. Er is voor elke type kind een passend artikel.

Stimuleer de luistervaardigheid
Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren. Stimuleer de luistervaardigheid met verschillende materialen. Het speelgoed is speciaal ontworpen om verschillende geluiden te onderscheiden en te herkennen, maar vooral om plezier te hebben.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube