MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Grove motoriek

Bewegingen waarbij je het hele lichaam gebruikt vallen onder grove of grote motoriek. Dus niet alleen grof motorische bewegingen als springen en hinkelen die de coördinatie verbeteren maar ook het gooien en vangen. Kinderen hebben dit gelukkig niet in de gaten en willen gewoon spelen! En gelijk hebben ze want er is zoveel keuze uit materialen dat je bijna niet weet waar je moet beginnen.

Sorteren op

Stimuleer de grove motoriek
Bewegingen waarbij je het hele lichaam gebruikt, vallen onder grove of grote motoriek. Daarbij kun je denken aan springen en hinkelen, maar ook aan gooien en vangen. Toys42hands zorgt ervoor dat kinderen van elke leeftijd (met én zonder een beperking) lekker kunnen spelen, leren en plezier maken met speelgoed dat de grove motoriek stimuleert.

Speelgoed om mee te bewegen
Bij ons vind je een zeer diverse collectie speelgoed om lekker mee te bewegen, zowel voor binnen als voor buiten. Zachte ballen om mee te gooien, kleurrijke balanskussens die zorgen voor een goede houding, maar ook stoere fietsen, loopklossen en rolplanken.

Maak je lichaam sterker
Zoekt u speelgoed om de grof motorische bewegingen te verbeteren? Toys42hands levert speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen

Met zorg hebben we leuke en leerzame materialen en spelletjes uitgezocht die de coördinatie verbeteren en bovendien leuk zijn om mee te spelen! Bekijk snel ons enorme aanbod speelgoed om de grove motoriek te stimuleren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube