MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Fietsen, rijden en springen

Je kind heeft het grootste plezier als hij zichzelf voort kan bewegen! Welke richting je kind ook gaat hij ontwikkelt spelenderwijs sterkere benen en een goed evenwicht. Met plezier leren vooruit kijken, sturen en genieten gaan bij dit materiaal hand in hand met veiligheid en kwaliteit.

Sorteren op

Fietsen, rijden en bewegen - Leuk en leerzaam speelgoed - Toys42hands

Speelgoed om te bewegen
Of je nu zoekt naar een pedaalstep of springtouw, Toys42hands heeft heel veel verschillend speelgoed om lekker actief mee te bewegen. Stuk voor stuk speelgoed dat kinderen spelenderwijs helpt bij het ontwikkelen van sterke benen en een goed evenwicht.

Kinderen kunnen zo lekker zelf bewegen, maar vooral heerlijk spelen. Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren.

Bewegen is leuk
Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passende manier om te bewegen. In onze collectie vind je een zeer diverse mix van kleurrijke, grappige en leerzame elementen. Van vrolijke springelastieken en driewielers tot een pedaalstep die je gevoel voor balans op de proef stelt! Zoek je iets voor een jong kind, keuze genoeg! Wat dacht je van een stoere wheelcar of softroller?

Fietsen, rijden en springen
Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Door te fietsen, rijden en springen leert een kind op een leuke, veilige manier om vooruit te kijken, te sturen en bovenal te genieten.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube