MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Balvaardigheid

Verschillende materialen waarmee je kind leert richten, gooien en vangen. Eerst met twee handen en later met één hand. Wat een plezier als je kind merkt dat het vooruit gaat doordat de oog-handcoördinatie verbeterd en het sneller en gerichter kan reageren.

Sorteren op

Speelgoed om mee te gooien - Stimuleer de balvaardigheid- Toys42hands

Al spelend de balvaardigheid bevorderen
Wilt u op een leuke manier de balvaardigheid en de grove motoriek stimuleren? Je bent hier op het juiste adres voor speelgoed waarmee een kind leert richten, gooien en vangen. Toys42hands zorgt ervoor dat kinderen van elke leeftijd (met enn zonder een beperking) lekker kunnen spelen, leren en plezier maken met passend speelgoed.

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Speelgoed waarmee je kunt gooien
Bij het speelgoed voor balvaardigheid vind je een zeer diverse collectie met fantasievolle en leerzame elementen. Van kleurrijke oball-grijpballetjes voor baby's en pittenzaken tot richtingsveranderende ballen en spectaculaire stuiterballen die alle kanten op stuiteren. Maar we hebben natuurlijk ook ballen in alle soorten en maten!

Ontwikkeling grove motoriek
Gooien, vangen en spelen met verschillende materialen, is een leuke manier om de balvaardigheid en coördinatie van de handen en ogen te oefenen. Eerst met twee handen en later met één hand. Je merkt dat je kind vooruitgaat en sneller en gerichter gaat reageren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube