MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Fijne motoriek

Heel veel verschillende materialen en spelletjes die de fijn motorische vaardigheden verbeteren. Oefen ongemerkt en met veel plezier de samenwerking van de linkerhand en de rechterhand en verbeter meteen de oog-handcoordinatie. Verschillende producten die de diverse niveaus stimuleren. Van het leren grijpen en hanteren als baby van een paar maanden, naar het puzzelen en rijgen als peuter en kleuter en later als voorbereiding op het leren schrijven

Sorteren op

Stimuleer de fijne motoriek
Toys42hands heeft veel speelgoed dat de fijne motoriek verbetert maar vooral ook leuk is om mee te spelen. We leveren speelgoed en materialen aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.
Kinderen spelen met leuk en leerzaam speelgoed en oefenen zo ongemerkt en met veel plezier bijvoorbeeld de vingervaardigheid of de oog-handcoördinatie. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Van het leren grijpen voor een baby van een paar maanden tot het leren schrijven van kleuters.

Speelgoed voor fijne motoriek
Rijg bijvoorbeeld alle boerderijdieren tot een mooie slinger, maak mooie puzzels of laat je fantasie de vrije loop in de zandbak. Door te spelen en creatief bezig te zijn, ontwikkelen en oefenen kinderen verschillende fijne motorische vaardigheden. Zo stimuleer je al spelenderwijs de samenwerking van de linker- en de rechterhand.

Oefen ongemerkt en met plezier
Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met én zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten én leren. Bekijk snel ons enorme aanbod speelgoed om de fijne motoriek te stimuleren.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube