MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Steken

Steken en constructiespeelgoed zijn leuke en goede manieren om de samenwerking van beide handen te stimuleren. Het bouwen met bijv. steekblokken kan al vanaf 1 jaar. Om een voorbeeld of constructie te bouwen moet je kindje 3 jaar zijn, maar wat zal het een plezier zijn om met jongere kinderen eerst samen te bouwen en dan van het resultaat te genieten! Spelenderwijs worden zo de fijne motoriek & oog-handcoördinatie geoefend.

Sorteren op

Speelgoed voor rijgen en steken- Stimuleer de motoriek en de fantasie

Stimuleer de fijne motoriek en de fantasie
Rijgen en steken is een leuke manier om met beide handen te spelen. Kinderen kunnen zo mooie nieuwe dingen creëren, patronen maken, maar vooral lekker spelen.

Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren. Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Speelgoed voor rijgen en steken
Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Bij het speelgoed voor rijgen en steken vind je een fantastische mix van kleurrijke, grappige en leerzame elementen. Van vrolijke stekbloemetjes en rijgplanken tot een spectaculaire knikkerbaan. Zoek je iets met dieren, keuze genoeg! Wat dacht je van een grote rijgvlinder van hout of een compleet circus met olifanten?

Ontwikkeling oog-handcoördinatie
Ons doel is om kinderen een positief beeld van zichzelf te geven. Door te rijgen en te steken, leert een kind om twee handen te gebruiken en zijn of haar fantasie de vrije loop te laten. Bovendien wordt de fijne motoriek & oog-handcoördinatie gestimuleerd en de fantasie geprikkeld.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube