MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Draaien

Verschillende materialen die je kind leren de handen en vingers in alle richtingen goed te gebruiken. En daarbij wordt ook nog de oog-handcoördinatie getraind

Sorteren op

Educatief spelen - draaien - Speelgoed van Toys42hands

Stimuleer de fijne motoriek en de coördinatie
We hebben een ruime collectie speelgoed, die kinderen leert hun handen en vingers goed te gebruiken door te kantelen of te draaien. Daarbij wordt ook de oog-handcoördinatie getraind. Van Tai chi bal tot Tricki vis en caleidoscoop, keuze genoeg!

Toys42hands levert leuk en educatief speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Al het speelgoed in onze webshop zorgt ervoor dat kinderen (met en zonder een beperking) tegelijkertijd kunnen genieten en leren.

Speelgoed dat kantelt of draait
Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel. Bij het speelgoed voor kantelen en draaien vind je speelgoed gemaakt van verschillende materialen met veel uitdagende, leuke en kleurrijke onderdelen. Wat dacht je van verschillende slotenspeelgoed of een spannend labyrint? Maar er is ook de leerzame lemniscate of Tricky tree met verschillende gezichtsuitdrukkingen.

Bevorder de concentratie, de coördinatie en de fijne motoriek
Toys42hands biedt speelgoed dat kinderen spelenderwijs helpt bij het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht en de precieze aansturing van de handen. Door speelgoed te kantelen en te draaien worden de concentratie, de coördinatie en de fijne motoriek bevorderd.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube