MEGA OPRUIMING: clip-ho riempjes zonder gesp voor 1euro
op=op

Kleien en kneden

Lekker kleien en kneden, maak je handen en vingers sterker en leer ze beter samenwerken terwijl je de mooiste kunstwerken maakt! Extra zachte klei, klei met structuur of trekklei, voor alle kinderen is er wat te vinden.

Sorteren op

Kleien en kneden - Stimuleer creativiteit met speelgoed -Toys42hands

Speelgoed om te kleien en te kneden
Door lekker te kleien en te kneden, maak je handen en vingers sterker en leer ze beter samen te werken terwijl je de mooiste kunstwerken maakt! Kinderen laten hun creativiteit de vrije loop en boetseren mooie figuren, rollen en draaien de klei tot mooie slierten.

Toys42hands zorgt ervoor dat kinderen van elke leeftijd (met en zonder een beperking) lekker kunnen spelen, leren en plezier maken met passend speelgoed.

Speelgoed waarmee je kunt kleien
Bij ons vind je een zeer diverse collectie om lekker mee te kleien en te kneden. Van kleurrijke playfoam, Mad Mattr klei en stuiterklei tot kneedgum en natuurlijk een deegrol en stempels. Bekijk snel ons creatieve aanbod.

Maak handen en vingers sterker
Figuren maken en kneden met verschillende kleisoorten is een leuke manier om de coördinatie van de handen en ogen te oefenen. Toys42hands levert leuk en leerzaam speelgoed aan particulieren, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube