Wikkel - armbandspel voor twee

Wikkel - armbandspel voor twee

Beweeglijkheid en motoriek van de hand op een speelse manier oefenen. De lange, elastische armband wordt op de pols gelegd. Nu moet met een hand bij de pols een draaibeweging gemaakt worden, zo dat het lange einde van het armband met een slag gepakt kan worden. Dit lukt het best met de achterste drie vingers. Door de pols weer naar boven te draaien kan de hand door het andere uiteinde van het armband gestoken worden en is nu, als het goed is, dubbel om de pols gevouwen. Dit kan alleen geoefend worden maar ook met zijn tweeën. Het spel bestaat dan uit twee armbanden. Je staat tegenover je tegenspeler, ieder met een armband een keer om de pols. Je bokst, draait en  bokst weer, kijken wie het snelst is van jullie twee.

Handig om mee te nemen, omdat het als armband opgeruimd om je pols blijft. Maar ook fijn om als friemelspeeltje te gebruiken om te ontspannen of je beter te concentreren.


€ 6,50 Exclusief verzendkosten
Wensenlijst
  • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
  • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
  • Leeftijd(en)

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
U kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen. Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als u om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vindt dat u volledig tevreden zou moeten zijn met al uw aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u de mogelijkheid om alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neemt u daarvoor altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil ook graag leren van waar het mis gaat.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

    Beoordelingen
  • Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (0)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube