Ritmespel OffBeat

Ritmespel OffBeat

3 beoordelingen

Een ritmespel voor een tot vier muzikanten! Tweehandig of eenhandig ritme en concentratie trainen.
Spelsymbolen geven aan uit wat voor geluiden de ritme bestaat, zijn zijn de dirigent. Dat kan zijn: met een hand op de trommel staan, met twee handen tegelijk, vinger knippen of handen klappen, stilte moment of roepen van “oleee”. Door met weinig verschillende soorten activiteiten te beginnen kan dit spel opgebouwd worden. Hierbij wordt ritme voelen en ritme vasthouden geoefend.
Naast het samen trommelen kan er een spelvariante gespeld worden. Eerst het ritme tellen "1,2,3,4!", dan moeten alle spelers tegelijk de ritmesequentie "spelen", die door de 6 spelsymbolen op de draaischijf worden getoond. Wie het ritme het langst kan volhouden krijgt een ritmekaartje uit het carrousel en plaatst daarvoor een andere. En zo dat de volgende sequentie net anders is. Wie het eerst 6 kaartjes heeft is de winnaar.
In het karton gemaakte ritmespel zijn goed klinkende snaren ingebouwd. Er kan ook alleen een ritme gespeeld worden.
 

Eénhandig
Tweehandig
Spellen
Oog-handcoördinatie

€ 26,95 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Leeftijd

  3-5 jaar, 5-7 jaar, 7-10 jaar, 10-99 jaar

 • Afmetingen

  32 x 32 x 10cm

 • Materiaal

  karton

 • Inhoud

  doos is de trommel, draaicarussel, 36 symbolen, instructie

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Annette

  Ritmes verzinnen en na spelen, heel moeilijk maar heel leuk. Tong uit de mond en heel geconcentreerd! En daarna lekker hard slaan om zo veel mogelijk geluid te maken!!!!

 • Marloes

  Ik heb het spel van de trommels cadeau gedaan aan een neefje die 3 jaar oud werd. Er werd meteen mee gespeeld door zijn oudere broer en zus en hijzelf en door mijn kinderen.
  Ik vind het zo'n fijn spel omdat er jong en oud mee kan spelen en het begrijpt. Mijn zus ging kijken hoe het spel moet maar eigenlijk spreekt het voor zich. Ik zei je moet even op youtube naar de filmpjes kijken dat is handig. Want uitleg in alleen Duits vindt zij niet handig hahahaha.

 • Petra

  Ik had een leuk ritme spel verwacht maar met deze doos is het lastig om ritme te maken, het draaiwiel functioneert moeizaam en het spel loopt gewoon niet lekker.

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (3)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube