Anti-gravity ballon middel confetti

Anti-gravity ballon middel confetti

4 beoordelingen

De ballon van 6 cm kan tot wel 50 cm worden opgeblazen. Aanbevolen wordt om de ballon achtige bal niet te groot op te blazen. De eigenschappen zijn het zelfde, maar hij gaat langer mee, knapt dus niet zo snel.
Stoten, gooien, vangen. Door het langzame, vertraagde bewegen is deze bal goed te volgen en makkelijk te vangen. Bijna als gewichtloos zweeft hij rond!
Met deze bal passeert de verveling tijdens de vlucht.
Hoe blaas je de ballon op? Steek het rietje in de opening van de bal. Blaas de bal krachtig op. Als je het rietje weer verwijdert, sluit de opening in de bal. De bal kan echter niet later verder opgeblazen worden. Het rietje kan er dan niet meer diep genoeg in gestoken worden.
Deze ballon zorgt voor veel speelplezier. De ballon traint het gooien en vangen.

Beweging
Oog-handcoördinatie
Tweehandig

€ 2,50 Exclusief verzendkosten
Wensenlijst
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Afmetingen

  Ø tot 50cm

 • Materiaal

  thermoplastisch rubber

 • Inhoud

  ballon
  rietje

 • Leeftijd(en)

  3-5 jaar, 5-7 jaar, 7-10 jaar, 10-99 jaar

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
U kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen. Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als u om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vindt dat u volledig tevreden zou moeten zijn met al uw aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u de mogelijkheid om alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neemt u daarvoor altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil ook graag leren van waar het mis gaat.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Anke

  Hij was bij ons binnen een uur stuk, maar ik dacht dat mijn kinderen (1 en 4) er wellicht niet voorzichtig mee om waren gegaan (gebeurde uit zicht). Mijn dochter zegt dat mijn zoontje er met zijn vinger in prikte (scherp nageltje?)). Ik vond wel dat hij ook heel veel vuil aantrok, waardoor ik er al snel geen lang leven in beschoren zag.

 • Bij ons ging hij een weekje mee, en toen liep hij langzaam leeg, maar ik denk dat het komt doordat de kat het ook een leuke bal vond. En zo,n bal met nageltjes gaat natuurlijk niet samen.
  Maar ook dan had mijn zoontje er nog plezier van, want die zachte bal gaf ook wel een leuke sensatie.
  Ik denk dat de reden dat ze snel stuk zijn misschien de confetti is die erin zit, want die is soms best scherp.

 • Tamara

  We hebben de bal in de praktijk gebruikt. Helaas was het ringetje voor de vinger al gauw kapot, maar we hebben hem evengoed bij andere activiteiten in kunnen zetten.
  Wat heel erg prettig is, is dat de bal zorgt voor een vertraging in de beweging. Zo wordt het voor ons makkelijker gemaakt om te werken aan timing o.a. De bal was erg goed voor kinderen die slecht kunnen vertragen, dus bijvoorbeeld de kinderen die in vele bewegingen doorschieten. Door de bal werden ze echt ‘gedwongen’ om wat mee rust te pakken. Verder heb ik zelf wel het idee gehad dat de bal snel kapot zou gaan, maar dat is meer omdat wij toch veel kinderen met een gebruiksaanwijzing in de praktijk krijgen en soms wat ‘wild’ kunnen zijn.

 • Matty

  Zeer leuke Bal (Ballon) super leuk om mee te spelen.En zeer licht, dus erg leuk voor kinderen die moeite hebben dingen te verplaatsen.

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (4)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube