Deurbel slothuis

Deurbel slothuis

3 beoordelingen

Ding Dong! Wie bevindt zich achter de deuren van dit prachtige houten speelhuis? Elke deur heeft zijn eigen deurbelgeluid en uniek slot dat geopend kan worden met zijn eigen bijbehorende sleutel. De sleutels zijn bevestigd aan het huis waardoor ze niet kwijt zullen raken. 
Binnen in heeft elke deur een eigen kamer, zo dat er ook echt vier deuren geopend moeten worden om overal te komen.
Een geweldige manier om oog/hand coördinatie, diverse grepen en de draaiing van de pols mee te oefenen. In het huis wonen vier poppetjes waardoor het huis tot leven kan komen in fantasiespel en uitnodigt tot communicatie.
Neem het huis overal mee naar toe met behulp van de stevige handgreep op het dak.

Sluitingen
Tweehandig
Oog-handcoördinatie

€ 45,95 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Merk

  Melissa en Doug

 • Batterijen

  2x AAA

 • Leeftijd

  3-5 jaar, 5-7 jaar

 • Afmetingen

  17 x 17 x 21cm

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Gretha

  Op de therapeutische peutergroep is er zo veel mee gespelt totdat hij helemaal versleten was. Ik kan de deurbelletjes nog horen.

 • Annette

  Deze is zo leuk. Jaren plezier van gehad op een Peuterspeelzaal.

 • Sophie, ergotherapeut

  Het deurbel huisje is een groot succes. Kinderen zijn hier helemaal door geboeid en vinden het allemaal even leuk om de deurtjes te openen en te kijken wat er in het huisje verstopt zit. De standaard popjes die erbij zitten zijn leuk maar nog leuker is het om ander spelmateriaal aan het huisje toe te voegen. Puzzelstukjes, blokjes etc. Zo kun je het oefenen van enkele vaardigheden samen combineren. Het openen van de sloten vraagt een stukje fijn motorische vaardigheden maar ook een stukje inzicht. Welke sleutel past waar op en hoe draai je een slot nu open en weer dicht. Wanneer je er puzzelstukjes in verstopt voeg je nog een stuk visuele waarneming toe, stop je er kralen in voeg je een stukje oog-handcoördinatie toe etc. Ongemerkt wordt er op speelse wijze leuk geoefend.
  Enkele kanttekeningen bij het huisje:
  -het beschadigt vrij snel omdat er een opdruk op het hout bevestigt is. Enige voorzichtigheid in het er mee omgaan is wel gewenst.
  -je kunt de sloten ook openen wanneer je een verkeerde sleutel net een stukje in het slot duwt. Dan kun je er ook aan draaien.Er zijn slimmeriken die dit door hebben.
  -je kunt de sleutels het beste van de ring halen, dat werkt handiger

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (3)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube