Schrijftafels - overtrekborden

Schrijftafels - overtrekborden

Deze schrijfbordjes geven de mogelijkheid om de handbewegingen en concentratie te oefenen die later voor het schrijven nodig zijn.De knopvormige hulpjes zijn eenvoudig te hanteren. Hiermee kunnen ook de kleintjes al de aangebrachte lijnen op de bordjes natrekken.
De oefeningen kan men intensiveren met de penvormige hulpjes, want die kommen overeen met de houding, waarmee ook later een pen wordt gebruikt. Door het gebruik van de bordjes wordt de juiste fijne motoriek voor het schrijven en tekenen en de coördinatie tussen oog en hand spelenderwijs getraind. Tegelijkertijd worden concentratie en het nauwkeurige observeren getraind, wand de hand komt sneller aan hun doel, wanneer de "weg" al van tevoren te zien is.
Na een beetje oefening worden de bewegingen soepeler en de oefeningen kunnen geïntensiveerde worden door een moeilijker bord te gebruiken.De bordjes kunnen vooruit en ook achteruit gebruikt worden. Als het mogelijk is moet er bij rechtshandige ook met de linker hand en bij linkshandige ook met de recht hand geoefend worden. Daardoor worden beide hersenhelften gestimuleerd.
Door het bord recht voor de lichaam te leggen wordt de middellijn bij het schrijven gekruist.

Eénhandig
Tweehandig
Oog-handcoördinatie

€ 95,95 € 85,95 Exclusief verzendkosten
Wensenlijstje
 • Binnen 14 dagen nog niet tevreden? Geld terug.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
 • Veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of bankoverschrijving.
 • Merk

  Clip-ho

 • Inhoud

  1 houten doos, 5 houten borden met verschillende patronen , 5 schrijfhulpjes (1 grote knop (7 x 3cm), 2 kleine knopen, 2 pennetjes)

 • Afmetingen

  doos 27 x 30 x 7cm
  borden 27 x 18cm

Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres               

            BRIEVENBUSPOST      PAKKET            GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                      € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                      € 100,00


Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.
Je kunt veilig betalen met iDeal, MisterCash(Belgie) of door middel van een bankoverschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.
Scholen en instellingen kunnen op factuur bestellen.
Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden.

Als je om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel, laat het ons weten! Ik vind dat je volledig tevreden zou moeten zijn met al je aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de artikel/en binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren (geld terug). Neem daarvoor aub altijd eerst even contact op via email met info@toys42hands.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour vermelden. Ik wil graag leren van waar het mis gaat en wij kunnen overleggen hoe de klacht het best opgelost kan worden.

Zie onze service pagina voor meer details over het retour sturen van een product.

  Beoordelingen
 • Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review
Sterren
Productinformatie
Verzenden
Retourneren
Beoordelingen (0)

Dit vind je vast ook leuk!

star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube