Verzending

Alle bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt en binnen 1 tot 2 werkdagen aangeboden aan onze transporteur PostNL. Ook op zaterdag bezorgd PostNL in Nederland. Voor gemiddelde levertijden buiten Nederland zie www.postNL.nl

Voor NL klanten; Houdt alstublieft rekening met het volgende:

- PostNL pakketdienst bezorgt op andere tijden dan de gewone post.
- Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
- PostNL bezorgt 6 dagen in de week, alleen op Zondagen wordt er niets afgeleverd. Indien je niet thuis bent, zal de bezorger het pakket later opnieuw aanbieden. Mocht je bij deze tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt je het pakket bij het postkantoor ophalen. Je ontvangt dan een bericht van de bezorger in je brievenbus waarop staat waar en wanneer je het pakket kunt afhalen. Hiervoor heeft je 3 weken de tijd.

Verzendkosten
            
            BRIEVENBUSPOST *     PAKKET **           GEEN VERZENDKOSTEN VANAF
    NL       € 2,95                              € 6,75                          € 100,00
    BE       € 4,50                              € 9,95                          € 100,00


* Bestellingen die geschikt zijn om per brievenbuspakketje te kunnen verzenden, worden automatisch door ons systeem per order geselecteerd. Dit gebeurt op basis van het totaal aantal aan artikelen in een order en de grote en gewicht van de bestelde artikelen in een order. Of je bestelling via briefenbuspost verstuurd wordt, zal je bij het plaatsen van je bestelling aan de verzendkosten kunnen zien. In dat geval zal er een enverlop verzending van €2.95 als keuze worden aangeboden.

** Alle pakketten naar een adres buiten NL, worden standaard verzekerd verzonden.