Leren, stimuleren en spelen!


Op zoek naar leuk, motoriek stimulerend en leerzaam speelgoed? Toys for two hands helpt. In de webshop van Toys for two hands vindt u een ruime collectie speelgoed waarmee kinderen lekker kunnen spelen en spelenderwijs leren. We leveren leuk en educatief speelgoed aan ouders, therapeuten, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Al onze producten zijn netje terug te vinden in de categorie indeling  Fijne en, Grove Motoriek, Zintuigen, Creatief en Zelfstandigheid. In elke categorie en sub categorie kun je filteren op leeftijd, prijs en merk. Tevens hebben we een kenmerken optie toegevoegd aan onze producten. Zogenaamde "kenmerk picto´s". Hiermee kun je snel aan een product zien wat de belangrijkste kenmerken zijn. Een paar voorbeelden zijn:

Tweehandig. Materiaal dat de samenwerking tussen de linkerhand en de rechterhand verbeterd. Soms moeten beide handen hetzelfde doen en soms juist iets anders maar wel samen.

Oog-handcoördinatie. Materiaal dat specifiek de samenwerking tussen de handen en ogen stimuleert.

Horen. Materiaal dat de luistervaardigheid verbetert. Speciaal ontworpen om verschillende geluiden te onderscheiden en te herkennen.

Het is geen aangepast speelgoed, maar we letten bij de selectie op de functionaliteit en de kwaliteit. Er is voor elke leeftijd en elk type kind een passend artikel.

Bekijk de fantastische mix van kleurrijke, grappige en leerzame elementen.star trash out check cart down facebook heart heart-filled instagram left mail phone pinterest plus right search twitter up youtube